Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Az emberek hülyék – Kellett a haknipénz, Zsolt?

2010.05.16. 23:00 :: hererál

A Heti hetes-Esti Frizbi melyikakevésbévicces-párharcot kiütéssel nyerte a Frizbi, de mivel feladtam a távirányító kezelésének jogát, a tevekettő műsora megy vasárnap esténként. Namármost, a kádban ülve hallom a bejelentést: Mittoménki Árpika kimegy, következő vendég Erdei Zsolt.

Wötöfömiafranc?!
 
Mit keres Erdei a Frizbiben? Elfogyott a pénz a bokszból?
Zsolt nem terítette ki a lapjait a bokszkarrierjével kapcsolatban. Nem tett nagyszabású bejelentést a jövőjéről, vázlatosan, röviden, felületesen felvázolta, hogy került abba a lehetetlen helyzetbe, ahol van. Helyenként – nem tudom, miért – tárgyi tévedéseket is megejtett: azt mondta, hogy az Universumnak nem lesz tévés szerződése. Utoljára, amikor megnéztem, a profiboksz.hu szerint egy kábeltévével a szerződésaláírás határán álltak. Mindegy, ez a legkevesebb. A kérdés továbbra is adott: mit keresett ott?
 
Kis bulvárkodás is belefért a feleségéről. Erdeit – akiről már írtam – egyébként tisztelem, egy csupaszív sportolónak látom. Élvezi, amit csinál és nem is rossz benne. Ebbe a képbe azonban nem fér bele számomra az Esti Fosi. Mit keresett ott?
Nem terített lapokat, nem mondott semmit. Beszélt valamennyit a feleségéről, de – remélem – nem lépett az elcelebesedés útjára, amit majd nagy valószínűséggel az alapján mérhetünk le, hogy megjelenik-e róla egy Velvetes poszt a közeljövőben.
 
Mi volt ez? Pénzhiány? Mást nem tudok elképzelni. Igen régóta nem volt már címmeccse Zsoltnak, a cirkálósúlyú címmeccs előestjén írt posztom tavaly november huszonnegyedikére datálódik vissza. Ez nem ma volt, és feltételezhetjük, hogy ez a hat hónap (és az elkövetkezendőek, elvégre még mindig nincs lekötött meccse) nem két fillérbe került. Teljességgel jogos lenne, ha pénzre lenne szüksége. De akkor miért nem adja el cipőjét, zokniját, palackozott fingját kivételesen nem jótékony célokra?
 
Nem értem, mit keresett ott. Kikhez akart szólni, mit akart mondani? Miért pont ez a módszer az, amivel újra egy kicsit szem elé akart kerülni? Mit akart? Elérte egyáltalán?

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport hülyék celeb boksz frizbi erdei

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr642008751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása