Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Vendégszerző - Stupid Girl - avagy egy kéjes borzongás margójára

2010.04.24. 21:17 :: hererál

Erről. 

Előrebocsátom, hogy a Nőt, mint olyat, Isten legszebb alkotásának tartom és elkötelezett rajongója is vagyok. Engedtessék meg h most mégis Szabó Patrícia szereplése kapcsán más területre koncentráljak.
 
Van egy külön emberfajta (néhány versenyképes mutációt nem számítva), amely különösen degradáló fajtársaira nézve. Ez pedig az önmagát értelmiséginek hívő mikroagyú nőstény. Egyszerűbben a végletekig buta nő, aki bár vél valamit a világról és ezt persze fennten is hangoztatja, ez mégsem gátolja meg abban, hogy magát teljes egészében feladja és bármilyen elképesztő helyzethez asszisztáljon.
Bár ez az önfeladás nem is teljesen fedi a valóságot, hiszen kiforrott karaktere, értékszemlélete nincsen, és nem is képes azt létrehozni - ezért mások által megkívánt, ötletbörzén kibüfögött stílusokat próbálgatva igyekszik vitorlázni a bulvár (olykor csak szűkebb) miliőjében. Ez persze csak korlátozottan az ő felelőssége.
Sokkal inkább azoké, akik egyfajta „adult pedophile” jellegzetes vonásait mutatva visszaélnek egy szellemileg és érzelmileg hátrányos helyzetű embertársuk gyengeségével.
No persze ez nem újdonság. Elvégre elegendő kinyitni bármely férfimagazinként titulált kiadványt és 98% ban (tisztelet az üdítő kivételnek) többnyire szép küllemű de borjútekintetű nőstények bámulnak ki ránk. Persze egyéb funkció híján ez a fogyasztónak meg is felelhetne.
Ott kezdődik számomra a vélt vagy inkább nagyon is valós probléma, hogy a jelenlegi világ (és ezt férfiként írom) nagyon nagy részt a buta nők kizsákmányolásából él.
A gazdaság alapvető mozgató rugója a Stupid Girl.
Ohó! - kiáltanak fel most sokan.
Még hogy buták?! Ravasz számító kis libák! Némelyek rengeteg pénzért szerepelnek itt és ott! Komoly karriert építve maguknak!
Ez így is van. De én a nő mint árucikként való használatáról beszélek. Merek párhuzamot vonni a jelenlegi cigányság helyzetével.
Nem tartom magam kiemelkedő lángésznek, de abban biztos vagyok, hogy 2 egyszerű direktívával óriási változásokat lehetne elérni. De amíg a cigányokat mesterségesen tudatlan állapotban tartják, majd erre hivatkozva szegregálva nőnek fel, semmi csodálkoznivaló nincsen azon, ami ma történik.
Nem csak nálunk.
Na de ne politizáljunk, ezt meghagyom másoknak. Térjünk vissza a kellemesebb témához.
Ez a csoda amit itt láthatunk…. A Nőnek, mint entitásnak a megcsúfolása egyértelműen kollektív bűn kategóriába tartozik!
Sokan nem gondolkodnak el azon, hogy a sokat szidott cigány kisebbség egyszer majd többség lesz. A szurtos kis tanulatlan pudré egyszer majd felnőve szembejön velünk az utcán.
A ma kiröhögött Stupid Girl gyermeke fogja építeni a jövő társadalmát és abban fogunk élni.
Azon a módon és olyan minőségben, amit majd alkotnak. Azoknak leszünk kiszolgáltatva, tetszik, nem tetszik, akiket ma elnyomunk és a lehető legalacsonyabb polcra dugunk be szellemileg és minden egyéb elképzelhető módon. Ez pedig a kollektív öngyilkossággal egyenértékű.

 

2 komment

Címkék: hülyék tévé baki hungarikum konzum picsa vendégszerző

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr1001948793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erdészpista 2010.04.25. 23:02:19

"a Nőt, mint olyat, Isten legszebb alkotásának tartom"

Itt már el is a basztad, ezután már nem túl hiteles a hülyeségről tett nyilatkozatod.

Morci úr · http://suttyok-ket-kereken.blog.hu 2010.04.25. 23:32:41

Boccs, mint elkötelezett heteroszexuális nem tudok belehelyezkedni a mondanivalód, és gondolkodásod velejébe.
Észt adni pedig nem áll módomban, de neked nincs is rá szükséged...
Disznó meg a gyöngy...tudod?
süti beállítások módosítása