Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Az emberek hülyék – Reflektorfényben a hülye picsa

2010.04.21. 11:29 :: hererál

Megint van poszt, s ha azt hittétek, a TV2 bérgyilkosai végeztek velem ördögi tervük felfedéséért, tévedtek. Hátulról támadtak, szellemi épségemet most az RTL Klub akarta elvenni tőlem, pontosabban egyik barátom, aki elküldte ezt a videót.

Már bizonyára láttátok, az Index (és blogjai) többször is lehozták. Ha nem, vegyetek nagy levegőt, előre vegyetek be egy fél Xanaxot (főleg férfitársaim) és nézzétek meg. Megvárom.
 
Itt van. Belégzés… kilégzés… mehet.
 
…megvan? Túléltétek? Őszinte részvétem, drágáim. Különösen azoknak, akiknek két here lötyög a nadrágjában. Ez a négy perc egy órának tűnt számomra, elképesztő. A koszos borospohárból fogyasztott Fanta és a kalapácsért kiáltó fogsor együttese már önmagában elég lenne az agysejtek teljes kapitulációjának előidézéséhez. S mit mondjak, három perc után a Sorstalanság főhőséhez hasonlóan apátiába estem, és úgy voltam vele: menjen! Nem érdekel, nem számít már!
 
A produkció színvonaltalanságát nem kell magyaráznom, remélem, mindenkinek egyértelmű, hogy ez egy FOS. Kérem, kérem, kérem, azt viszont nekem magyarázza el valaki, miért gondolta azt Patrícia drága, hogy ez neki jó bármire is!
Anno a dzsungelben azonnal kimentették, nem volt eléggé celeb (vagy túlzottan is annak találták… felfogás kérdése). Vajon mi történhetett, talán a recesszió érintette túl súlyosan a lapját, hogy úgy érezte, rászorul erre? Mi volt az indíttatás?
Abból indulok ki, hogy eléggé hülye ahhoz, hogy azt higgye, értékelhető a produktum. Azt mondjuk nem vágom, hogy az operatőr, a vágó és a többi tótumfaktum hogy gondolhatta azt, hogy ez egy tévébe való dolog? Mármint oké, hogy a Reflektor minősége alapjáraton sincs sokkal efölött, de ez azért – hittem naivan – túlzásnak kellene lennie ott is, nem?
Nem.
Rendben, posztuláltuk, hogy Patrícia síkhülye és értékelhetőnek tartotta produkcióját. Ezek után kikövetkeztettük, hogy a stábtagok és a producerek nagy valószínűséggel Lipótmezőről szabadultak ki annak bezárásakor. Továbbra sem értem azonban, miért érezte úgy a Főszerkesztő Asszonyság, hogy ezt neki megéri csinálni.
Ez nagyon durva exhibicionizmust sejtet. Ennyire szerepelni akart, komolyan? Vagy azt hitte, hogy csupán belekiáltja a világba azt, hogy mennyire szereti a sorozatot?
Lehet, hogy még ő fizetett érte?!
 
Rémálom. Riadjunk is fel belőle, s gondolkodjunk el a következőn: miért érezte úgy a csatorna, hogy ezt le kell adnia?
A hírverést nyilvánvalóan megkapták. Lehet, hogy tudatosan ki akarják csinálni Patríciát, nem tudom. Abban biztos vagyok, hogy legalább egy ember tudta a parancsnoki láncban, hogy ez egy értékelhetetlen dolog. Vagy a leépítések elvitték az agysejteket is?
Miért gondolják azt a tévék, hogy „a negatív reklám is reklám” elegendő ahhoz, hogy magunkhoz kössük a nézőközönséget? Nem működik hosszútávon. S ne feledjük, a mini-médiafelvilágosodás korában élünk, ahol a Győzike Show nézettsége is csökken (az értelmiség nagy örömére). Komolyan, most megpróbáljátok alulmúlni egyik műsorotokkal a másikat, hátha van egy olyan mélység, mely transzcendál és már jónak fog számítani?
Azt leszámítva, hogy nagy valószínűséggel internetes mémet csináltatok szerencsétlenből, nem éritek el célotokat. Legalábbis nem hosszútávon.
 
„A Szex és New York forgalmazója egyébként nálunk szeretné jelezni, hogy semmi köze ehhez a videóhoz. Nem is tudtak róla.” – írja a c:c. Költői kérdésem, van bárkinek is köze ehhez? Vállalja bárki is ezt a vállalhatatlan szart ostoba főhősnőjén kívül?
 
Ekkora szarban vagy, RTL Klub? Ilyeneket kell leadni?
 
 
Vendégszerzőnk hamarosan szintúgy kifejti véleményét.

 

3 komment

Címkék: hülyék tévé baki hungarikum konzum picsa

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr221939480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morci úr · http://suttyok-ket-kereken.blog.hu 2010.04.21. 17:14:40

Ez a fotó valami borzalmasan ronda. :D

Nephes · http://deception.blog.hu 2010.04.24. 15:42:23

Atyaúristen!!! Te komolyan a reflektort nézed?? XD
Vagy hogy sikerült ráakadni erre a csodára?

Ez még arra sem érdemes, h mocskolódjunk rajta...
Te jó ég...

hererál · http://hulyeemberek.blog.hu/ 2010.04.24. 21:15:36

@Nephes: Nem láttad, hogy ez körberepült a magyar neten? Index többször is lehozta. Dehogy nézem ezt a szart... csak c:c-t olvasok :D
süti beállítások módosítása