Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Az emberek hülyék - Palik és a lánczos kutyája

2010.04.05. 17:00 :: hererál

Nem értem, miért tartott ennyi ideig, de eljött a pillanat, mikor is megalakult az anti-Palik Facebook-csoport. Egyik kedves olvasóm hívta fel rá a figyelmem, s bár szerintem semmit nem fognak elérni vele (Orbán sem tette meg azt a bizonyos almát miniszterelnök-jelöltnek és szerintem később sem fogja, sőt, „ez a szép ízletes és piros alma” szerintem még csak köztársasági elnök sem lesz), mindenképpen jelzésértékű. A tény, hogy mindenki összebrunyálja magát örömében annak hallatán, hogy egy nap Palik nem közvetít, önmagában is ütős. A comment:com külön poszttal emlékezett meg a legutóbbi ilyen alkalomról.

Palik „Hová tűnt Damon Hill” László olyan tüneteket hordoz, mint Korda György. Őszintén megvallva, Korda pókerkommentátori karrierjének elejét még borzasztóan élveztem. Remekül szórakoztam kirohanásain, hülyeségein, feltételezésein. Addig nem is volt baj, amíg felfogta, hogy mi történik az asztalon. Onnantól azonban, hogy nem fogta fel a flösshúzókat, nem vette észre a párokat és még arra sem vette a fáradságot, hogy a komputeren meglássa, hogy a másik játékos már biztosan nyert, kezdtem elveszíteni érdeklődésem. Balázs Klári egyre gyakoribb vendégszereplése volt az utolsó szög a koporsóban (Para-Kovács tudta gyakran visszahúzni Kordát a valóságba). Lassan egy éve nem néztem már tévés pókerközvetítést – ebbe belejátszik persze az is, hogy erősen vágottak és pont a lényeg marad ki.
 
A probléma Palikkal az, hogy ugyanezeket a szenilitásra emlékeztető jeleket mutatja. Összekeveri az autókat, a vezetőket, informatív hiányosságai vannak, a komputert meg nem nézné, akkor sem, ha az élete múlna rajta, régen szórakoztatóbb benyögései mára már egyre inkább erőltetettebbek, a kommentátortársait meg ott gyalázza, ahol tudja. Kitalált szakkifejezéseiről, melyek igen gyakran borzasztó hülyeségekbe torkollnak (versenyszemélygépjármű, kiszélesedik, leszélesedik… soroljam?), órákat tudnék regélni.
A szaktudása (most jönnek majd a fanok, hogy jajj, mit tett le az asztalra – nektek azt mondom, hogy tudni kell abbahagyni és az, hogy valaki el tudott vezetni egy Ford T-modellt anno, az nem teszi ma jó versenyzővé és releváns tényezővé a szakmában) is kérdéses. Nem elég, hogy az új technikai fejlesztések (pl. Massa felnije) kifognak rajta, de, idézem a petíciót, „aki x év után sem tudja, hogy miért mindig az előbb lévő pilóta kocsija látszik gyorsabbnak kanyarkigyorsításál, annak nincs helye az F1 körül”.
A tájékozott nézőknek elég annyit mondanom, hogy Trulli, és máris mennének lincselni, idézem: „Trulli fikázó beszólásai... ő találta ki hogy 1körös pilóta... és a sok hülye faszságnak bedőlő magyar utánozza csak... „.
 
Egyszer mindennek véget kell érnie, és ha máshogy nem a nézőszám drasztikus zuhanásából rá fog jönni az RTL, hogy változtatnia kell. Palik úr, kérem fejezze be a közvetítést! Már most sem „időben” hagyná abba, de azt a minimális renoméját, amit még nem vesztett el, őrizze meg!
 
Hiszem hogy „Gyulája” is támogatna engem, ha hallana.

 


E sorok írásakor a tiltakozó Facebook-csoportnak 66 tagja van, a fanklubnak 165. Előbbi egy napja, utóbbi 2008 novemberében alakult.

3 komment

Címkék: sport hülyék celeb tévé baki autó hungarikum hétköznap

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr631896621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fittipaldi 2010.04.05. 19:42:09

volt ilyen már tavaly is ("NEM-akarjuk-Palik-Laszlot-hallgatni-F1-kozben")

Reméljük idén eredményes lesz a kezdeményezés.

hererál · http://hulyeemberek.blog.hu/ 2010.04.05. 19:49:26

A csatorna csak felfogja a veszteséget, amit magának termel (talán segítene, ha nem a német RTL-en néznénk helyette :D)

zsofciii 2010.04.06. 21:00:10

az lenne a legjobb, ha a hazai szolgáltatóknál lenne olyan opció, hogy BBC-t lehet nézni. Walker, Coulthard, Jordan... csupa szórakoztató személyiség, akik még értenek is a dologhoz. dehátnem...
süti beállítások módosítása