Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Az emberek hülyék – A primitív Nekrológ blog

2010.06.30. 14:56 :: hererál

Trackback-hegyek kéretlenül, ízléstelen „humor”, ahol más halálával viccel a színvonaltalan szerző. Ha a politikai bejegyzések pörögnek, Schmitt haláláról ír és a Vastagbőr összes posztja megkapja, ha arra jár, teleszemeteli Török Gábor blogját is, ha esetleg a Piroslapra kerül, oda is nyom egy tonna trackbacket Vízi E. Szilveszter kamuhaláláról.

Nem szoktam más blogot kritizálni, de ezt most muszáj. Ha valaki szart csinál, nyugodtan csinálja. Ez önmagában nem lenne ok arra, hogy blogposztot szánjak rá. Az azonban, hogy mindenhová begyömöszöli szánalmas termékét trackback formájában, gyakorlatilag spammelve, elszomorító. Én is szoktam trackbackelni címlapos posztokat, de nekem van egy apró feltételem ehhez: a posztomnak nem árt, ha KÖZE VAN ahhoz, amit trackbackelek.
Miért nevezem szánalmasnak és szarnak a blogot? Nem a téma miatt, nem vagyok szemforgató. Ezt is lehetne jól csinálni. A posztok pocsékak, nem csoda, hogy az erőszakkal kivívott olvasótáboron kívül (ha az szerepel egy politikai poszt alatt csupa nagybetűvel, hogy ELHUNYT SCHMITT PÁL, azt az ember megnyomja. Utána már az összes ilyen trackback láttán anyázik) senkit sem érdekel a blog. Annak ellenére, hogy állandóan jelen van rendszeresen látogatott blogok bejegyzései alatt, nem tűnik túl látogatottnak a blog (a kommentek nagy része amúgy is a szerzőtől származnak), a nem trackbackelt posztok alatt nincs is komment. Szomorú figyelemkurvának látom a szerzőt. Persze valahol a kisebb bloggerek egy része az, de legtöbben legalább mellékelnek valamiféle tartalmat a reflektorfényért.
 
Itt a tartalom az, ami hiányzik. Szenzációhajhászás, az van. Először (már ha van) jön egy gyakran primitív halálok (Hajdú Péter belefullad a hányadékába, Overdose fejét megtalálják tulajdonosa ágyában), majd valami színvonaltalan kamu (Maradona Mátészalkán él és kézilabdarúgó, Fábry humorista). Néha az is kimarad. Ami minden posztban jelen van, az a Wikipedia-kontrolcékontrolvé, aminek igazából élvezeti faktora nulla.
 
Tehát van egy szenzációhajhász téma és egy Wikipedia-kivágás kettőtől öt sorig terjedő saját tartalommal. A kommentek nagy része negatív, a többi blogon külön a kommentelők szedetik ki a trackbackeket.
 
Hagyd abba, Hepciás. Szar, amit csinálsz.

 

3 komment · 1 trackback

Címkék: blog index kamu kritika hülyék szar undorító primitív re akció

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr552120983

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ELHUNYT BEDE MÁRTON 2010.06.30. 15:27:16

Budapest belvárosában tegnap a késő esti órákban,  bestiális kegyetlenséggel, egy IFA féltengellyel verték agyon Bede Márton internetes újságírót. Kollégája, Tóta W. Árpád az alábbi, rendhagyó nekrológgal emlékezik meg indexes főmunkatársáról:...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hepciás 2010.06.30. 15:25:17

Szia Hererál,

Viszonylag nagy látogatottságra törekszem, egy következő blog felfuttatása céljából, mint ahogy írod találóan, ezért alkalmazom a trackback-spammelést. Idáig még a terveimhez képest is kifejezettzen magas a látogatottságom, a komment mennyiség viszont valóban alacsony. Viszont több trollra számítottam, ui a következő projekthez bármennyire is furcsán hangzik, de jól jönnének, azonban meglepően sok az olvasói levél, köztük szép számmal posztokat is küldenek. Nemsokára kezdem kitenni a vendég posztokat, ha úgy érzed, hogy te is színvonalasabbakat tudnál írni, mint az enyémek, akkor, hajrá, várom az anyagodat a nekrolog.blog@gmail.com-ra.

Blogeriális üdvözlettel:
Hepciás

Jablaka 2010.07.20. 00:01:38

Hereál, troll vagy-e vagy ork?
süti beállítások módosítása