Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Az emberek hülyék – Nyílt levél a Heti Hetesnek

2010.05.16. 23:24 :: hererál

Ne politizáljatok, a kurva életbe már. Pláne most ne, hogy nem nyalnátok a kormány seggét.

Sokáig szerettem volna hinni, hogy ez nem egy politikai műsor. Sajnos egyre inkább az – vagy csak én nézem szemellenző nélkül – és már inkább hagyom, hogy családom átkapcsoljon esténként. Mert vénemberek baloldalorientált, másodosztályú politizálására nem vagyunk kíváncsiak, annak nem itt a helye.
 
Elegünk van, nem szeretjük. Még csak jól sem csináljátok, nincsenek benne magvas gondolatok. Művész urak és a többiek, nem a politizálás kerül fel a YouTube-ra, nem a politizálásért nézzük a műsort. Tudom, hogy ha más nem, Váncsa kötelez, de azt hiszem, ő is akkor szórakoztatóbb, ha adomázik, mint amikor politizál.
Pártállásunktól függetlenül nem szeretnénk négy évig hallgatni, ahogy a kormány összes intézkedését akkurátusan szétfikázzák. Ha politizálni akarnak, rakják be Fábryt, Uszticsot. Az még érdekes is lenne.
 
Nem kérünk az egyoldalú okoskodásból. Nem vicces és túl kevés embernek hat a gondolkodására, hogy értelme legyen. Én megértem, ha valaki ősbalos és ezt mindenhol előhozza, ezt nem lehet kiirtani. De nem kell politikai híreket beválogatni. Persze, bizonyos köröknek kedves és bizonyára anyagi juttatásokkal jár egy kis seggnyalás, de ezúton kérem Önöket: ne, ne, NE politizáljanak a műsorban! Ezerszer inkább hallgatom Kern levelét az orálszexgenerátorról vagy Hajós legújabb dalát a buszsofőrökről, mint Gálvölgyi vagy Farkasházy fröcsögését (utóbbi esetében fjöcsögését) Orbánról. Nem ezért nézzük a műsort.
 
Elhiszik, hogy nem zuhanna le a nézettség, ha abbahagynák? Azt is higgyék el, hogy nem jó ötlet lecserélni az aktuális gárdát egy jobbosra, mondjuk Fábryval az élen. Azért ment ez a műsor annyi ideig, mert vicces volt. Nem a politizálás miatt.
Ha ugyanaz a célközönség, mint az Esti Frizbié, akkor áldásom rá. De csak remélni tudom, hogy legalább egy fél létrafokkal magasabb a nívó.
 
Önöknek nem a köz tájékoztatása a célja, arra ott van a Híradó. Az Önök dolga a nevettetés, ezt ne felejtsék el. Az, hogy a kormány röhögnivaló, egy dolog. Ami rossz, azt természetesen ki lehet figurázni, akár van köze a politikához, akár nincs. De ha a műsor célja a hatvan fölötti balos korosztály megfogása, akkor ígértessenek Gálvölgyivel ingyen MÁV-ot és lépjenek tovább. Ne fröcsögjenek órákon át, még akkor sem, ha lenne miért. Összehasonlíthatatlan a politizálással kiöklendezett mocskuk a YouTube-on százezer fölötti nézettségeket elérő adomázásokkal.
 
Ez az írás kikerül a blogomra és természetesen elküldöm a szerkesztőségnek. Olvassák be, ha merik. Úgysem fogják és ha magukon múlna, ez is eltűnne a médiagépezet szennyében.

1 komment

Címkék: hülyék celeb mszp tévé hungarikum hétköznap

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr432008816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

icehockey_fan 2010.05.17. 16:04:40

Teljesen egyetértek, de az utóbbi műsorokat elnézve sajnos nem hiszem hogy lesz változás:(
süti beállítások módosítása