Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Az emberek hülyék - Ne hagyjuk a Hagyót!

2010.05.15. 23:47 :: hererál

Drága Jobbikos kommentelőim, csak még egy napot kérek. Aztán jöhet a hate meg a flame. Holnap... a nagy cigányposzt!

Milyen országban élünk? Tudom, hogy Abszurdisztán, hogy mindent lehet és senkit sem érdekel semmi, de azért kellene, hogy legyen egy határ.

Tudom, hogy abban a kis magyar abszurdban nem hívhatod vissza a képviselőd, ha elégedetlen vagy vele és tudom, hogy ha az aktuális kormány megfelelő tagjainak seggét kellőképpen fényesre nyalod (vagy akár tagja is vagy), bármit megtehetsz. Voltaképp az is elég, ha képviselő vagy, ott van a Szent és Sérthetetlen Mentelmi Jog, ami voltaképp a GTA hekkelt verziójára emlékeztet, ahol végtelen Get Out Of Jail For Free Card jár.
 
Egyeseknek túl nagy a pofája és nem gondolnak arra, hogy az aktuális ciklus végetér. A Nokiás doboz, mint olyan, jelképe a pofátlan bűnözésnek. Mert már valahol hozzászokik az ember ahhoz, hogy lopnak odafent. Hogy mindenki felmarkolja azt a rengeteg pénzt, ami mellette van, elvégre nem azért van a pozíciójában, hogy jobbítson rajta, hanem azért, hogy tovább tömje a zsebét. Hagyó a mértéket és a módszert tekintve új lépcsőre lépett.
A szokásos korrupciós ügyek közül Hagyó kirívó eset. Lehet úgy is lopni, hogy nem csesszük szét azt, amit több millió ember használ. El lehet emelni a pénzt anélkül is, hogy tönkrevágjuk a BKV-t. Nem muszáj vetetni valami szart és zsebre tenni egy részt. Meg lehetett volna oldani, hogy egyszerűen csak hazavisz még néhány nokiásdobozt.
 
A zsírdisznót végre előállították. Nem tudom, ennyire hülye, vagy ennyire nagypofájú-e, de a jelek szerint még az utolsó pillanatokban is meg volt győződve róla, hogy megússza. Még most is az. Lehet, hogy még a nagy menekülést készíti elő, vagy valaki még magasabbra (Demszkyre?) fog vallani. Vagy csak szimplán ennyire hülye.
Mert hogy hülye, az nem kérdés. Napjaink hatalmas lopásait az teszi lehetővé, hogy a köznek szinte semmilyen rálátása nincs az ügyekre (gondoljunk csak a Margit-híd papírjaira). Miki azonban a jelek szerint a pofátlanságnak/óvatlanságnak új dimenziójába ugrott – elvégre még azoknak sem tömte tele a száját pénzzel, akik körülötte voltak.
Azt is tudhatta volna, hogy a választások után más idők fognak járni. De ő ottmaradt.
 
Nem értem, miben bízik azután, hogy lemondatták a jelöltségről. Nyilvánvaló volt, hogy mentelmi joga lejárt. Ha abban bízik, hogy a Demszkyről való kiteregetés (melyet nyilván megtehetne) megmenti a bőrét, téved. Legalábbis nagyon remélem. De most nem a baloldal van kormányon, így talán megkapja a magáét. Speaking of Demszky: reméljük, hozzá is eljutnak a rend derék őrei.
Ha az lesz a konklúzió, hogy a jobboldal lecsukja a baloldal sikkasztóit, a bal- meg a jobboldaléit, már egy kicsit szebb világban ébredhetünk. A rendőrség egyelőre dicséretes mutyitlansággal dolgozik. Talán ez egyszer mindenki megkapja, amit érdemel.
 
Ha lopsz, lehet azt kevésbé pofátlanul. Nem kell védeni a hatalmas végkielégítéseket, bólogatni kell ártatlan arccal. Aztán lehet folytatni. Én is tudom, te is tudod, hogy Abszurdisztánban könnyű megúszni a dolgokat. De még itt is van egy határ, amit nem szabad átlépni. Ha Hagyó kicsit többet csúsztat kényszerű és nem kényszerű tettestársainak, talán ma sem tudna senki semmiről.


A jelek szerint nem tudok videót normálisan embeddelni ebben a template-ben, szóval

 

1 komment

Címkék: politika hülyék mszp korrupció lopás bűn

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr382006253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása