Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Az emberek hülyék – Benkő merevedést keres

2009.12.01. 03:14 :: hererál

Ez a műsor működik. Ez önmagában bizonyítvány rólunk, de nem erről akarok beszélni.

Még mindig nem vettem a fáradságot, hogy megnézzek egyetlenegy epizódot is, de nehéz nem hallani erről a másorról – ott van a kedvenc blogjaimon, a kommentekben, a tévében, az újságban, a baráti pocskondiázásban (gy.k.: beszélgetés), a stand-up comedyben… ez a műsor elkerülhetetlen része lett valóságomnak.
Benkővel nincs bajom, azt csinálja, amit eddig, és azt éri el vele, amit akar – mint egyik korai posztomban kifejtettem, én a résztvevő celebembrió-statisztákat vetem meg, akik hosszútávon nem lesznek a celebvilág részei csak attól, hogy ebből a műsorból mondjuk utolsóként kiestek. Na de majd meglátjuk éjszakai pillangóink sorsát a továbbiakban, lépjünk is gyorsan tovább.
Minden reality valamilyen szinten tartalmaz trasht, gondoljunk akár csak a kötelező dugásra. Az én kérdésem a következő: el lehet még valahol adni egy ilyen szinten csak a grossra épülő valóságshowt? Mármint én néztem anno a Big Brothert és a celebvagyok első szériáját (ami Mr. Csáje celebizmusának alkonya volt) – de hirtelen nem tudnék olyan reality showt mondani a nagyvilágból, ami ennyire a „ez gusztustalan, NÉZZÜK MEG, MARCSA”-koncepcióra épülne.
Vajon ez működne-e máshol? Néznék-e az amerikaiak, ahogy Paris Hilton a bronxi társaságból komoly szelektálás után kiválasztott férfiaknak szolidan kiveri főműsoridőben? Vagy Németországban kocsányon lógó szemekkel izgulnák végig minden este, ahogy Stefan Raab kétségbeesetten próbálja seggbekúrni Julcsa Braunt? Vagy a svájciakat érdekelné, ahogy Federer egy teniszütő nyelét…?
Azt hiszem, a kérdés átment. A „művelt Nyugaton” néznének egy ennyire trash realityt? Én őszintén szólva kétlem, de hát naiv ember vagyok ugye, s ritkán járok külföldön, így csak remélni tudom, hogy ott okosabbak nálunk.
Egy hely van, ahol el tudok képzelni ilyen jellegű műsorokat, és ez Japán. I mean, ezek az elmebeteg állatok olyan műsorokat gyártanak, ahol rossz válasz esetén tökönvág egy gép! Na ott simán el tudok képzelni egy kvízműsort, ahol Takuma Sato ánusza várja mindazokat, akik nem teljesítették a harmadik kihívást…

 

 

2 komment

Címkék: hülyék celeb tévé hétköznap

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr981565505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.12.01. 09:15:58

igen, néznek, az USA-ban a VH-1 a műfaj megteremtője, Rock of Love, Flavor of Love, I Love New York, Daisy of Love, sorolhatnám. a Benkő ezeknek a mostohagyermeke

hererál · http://hulyeemberek.blog.hu/ 2009.12.01. 12:40:12

@sixx: Tudod, mit szeretnék látni egyébként? Az MTV's Fear adaptációját (vagy folytatását). Na, az egy érdekes műsor lehet a mi környezetünkben.
süti beállítások módosítása