Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Az emberek hülyék – Búcsúzunk tőled, Sztárral szemben!

2009.11.08. 23:24 :: hererál

Talán kicsit késő… de eddig nem tudtam elhinni…

Ahogy belenéztem a holnapi műsorújságba, csak akkor tudatosult bennem, hogy végleg elment közülünk.
Hölgyeim és Uraim… nem is tudom, hogy kezdjek bele gyászbeszédembe…
Fiatalon halt meg.
Fiatalon halt meg – szoktuk mondani a rövid ideig élő, meg nem értett tehetségekre. Sőt, a megértettekre is. Sőt, a tehetségtelenekre is.
Mozart, Petőfi, Dean, Ledger, Selmeczi… Sztárral szemben…
A Halál nem válogat. Mondhatni válogatás nélkül szedi áldozatait.
Ez a műsor különleges volt a maga nevében. Felmenői a közép- és nyugat-európai televíziózás ismert és szeretett arcai voltak, komoly múlttal és nézőközönséggel.
Nem tudom, mi vezethette Sztárral szembent arra, hogy Magyarországra jöjjön. Talán megtévesztette a magyarorszagra.hu című weboldal, talán egy rosszakarója ajánlotta neki… bármi is volt az oka, nem is olyan régen Sztárral szemben megérkezett arra a helyre, ami később végső nyughelyévé vált.
Hiába voltak komoly nyugati kapcsolatai, helyi tapasztalatnak komolyan híján volt: nem vette figyelembe eléggé a körülményeket, vagy talán Till Attila hatása alá került – mindenesetre bármi is volt az oka, a TV2-höz igazolt.
Rettenetes döntés volt. Ez a döntés vezetett a halálához.
A műsor, ami megmutatta, hogy van, aki celebnek is szar, és van, aki civilként is celeb! A műsor, ami bebizonyította, hogy Nacsa Olivér egy sótlan hülye! A műsor, ami százalékhegyeket vert (volna) a Csillag születikre, mert egy sokkal jobb és izgalmasabb műsor (lehetett volna) társánál! A műsor, mely celebeket emelt magasra és civileket rombolt porig! Vagy fordítva…? Látják? Ennyire sokrétű és mély értelmű volt ez a műsor!
És mégis… tönkrement!
Öngyilkos lett!
Nem bírta a magyar bürokráciát és az érzéketlen köznépet! A népet, mely nem értette meg őt soha!
De ne gyászoljuk őt… Sosem szerette volna.
Gondoljunk rá úgy inkább, mint a magyar televíziózás van Gogh-jaként! Helyezzük képzeletben a Tűzvonalban mellé – amellé a remek és népszerű sorozat mellé, mely állítólagos pénzhiány miatt tűnt el a köztudatból!
Ne hagyjuk veszni emlékét! Nem hagyhatjuk, hogy az átlagember elfelejtse ezt a kultikus gyöngyszemet!
Támogassa Ön is a „Vissza a Sztárral Szembent!”-klubot! Nyomjon rá a reklámokra a weblap oldalán!
 
 
Sztárral szemben
élt 4 hetet
 
Sosem felejtünk el!

 

4 komment

Címkék: hülyék celeb tévé hungarikum

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr981510425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[tudatosember] 2009.11.09. 00:33:49

1.: ezmiez?
2.: "különleges volt a maga nevében"?

ember...

azt már meg sem merem említeni, hogy "Van Goghjaként"

na joccakát

hererál · http://hulyeemberek.blog.hu/ 2009.11.09. 00:34:40

Nem érzed a sorokon átszaggató iróniát? :D

hererál · http://hulyeemberek.blog.hu/ 2009.11.09. 00:37:16

Ja, és a "valami van Gogh-jaként"-t a Word elfogadta, és nem tűnt fel. Tudod, amikor írom a posztom, és átfutom, általában csak a vörösen aláhúzott dolgokat nézem meg. A közelmúlt eredményei arra utalnak, hogy ezen változtatok.

Summa: javítva.

vendetta 2009.11.15. 23:30:59

Béke poraikra az összes kultúrmédiára.
Ne jöjjenek vissza, legzordabb rémálmainkban sem...!
süti beállítások módosítása