Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Az emberek hülyék - Rajzfilmpornó?!

2009.11.01. 20:33 :: hererál

Emberek… ez… ez fájni fog. Kisgyerekek, NE nézzétek meg!
Én figyelmeztettelek titeket!

Naivan böngészgetek a neten, és ez a kép fogad!
Hozzá vagyok szokva az ilyenekhez (mert már nem vagyok tizenkettő). A torrentoldalak egy részén is erotikusan fetrengő és/vagy az ondótól szart se látó nők képei vagy .gif-jei fogadnak, tehát elmondhatjuk, hogy nem fogok elájulni egy vagina látványától.

 
De ki az a perverz, elmebeteg disznó, aki… az isten szerelmére, ez egy RAJZFILMFIGURA!
És még nem is egy fanservice, hanem a Springfield fölött feltételezhető nukleáris felhőtől sárga kislány normál körülmények közt másodlagos nemi jelleg nélkül!
„We don’t want to fuck bunnies!” (Nostalgia Critic, Space Jam Review) Nos, én eddig azt hittem, hogy we don’t want to fuck cartoon characters! De ez a kép alapjaiban rengette meg az emberi józan észről alkotott képem (képzelhetitek, milyen lehet, ha vezetek egy blogot Az emberek hülyék címmel)! Egyáltalán, ki ennek a rettenetnek a célközönsége?!
A kamasz pornót… elnézést, ma a kamasz már napi rendszerességgel kefél. A tíz-tizenegy évesek pornót néznek. Nyolc évesen látjuk átlagosan első három nemi szervünket az ellenkező nemből (ezek az adatok természetesen gasztroenterikus módszerrel /hasraütéssel/ készültek és nem biztos, hogy fedik a valóságot)! Ez nyilvánvalóan nem az átlagos pornócélközönségnek szól! Ez a kibaszottul beteg embereknek szól!
És miért kell ezt random odacseszni egy bannerbe?! Miért kell ezzel nekem, egy normális szexuális életű és beállítottságú férfiembernek szembesülnöm?!
És hadd tegyem fel szokásos kérdésemet: Ennyire leszarjuk a kisgyerekeket? Akit ez érdekli, úgyis megtalálja! Miért tesszük ki ennek a szerencsétlen törpéket???

Szólj hozzá!

Címkék: hülyék 18

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr841491672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása