Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Az emberek hülyék - Magyar reklámok

2009.10.30. 15:52 :: hererál

Már egy jó ideje érett a poszt (inkább linkgyűjtemény) a világviszonylatban is pocsék magyar reklámokról, de ez a plakát volt az, ami megadta a végső lökést.

I mean, ennyire nem lehettek kétségbeesettek! Ennyire nem lehet nehéz eladni valamit szexuális tartalommal – még ha nem is más, mint egy steamin’ pile of dogshit. Undorító, hogy ezt hagyják – és a tény, hogy ezt meg merik tenni. Mint a szavazós és az U16 posztnál, itt is megkérdezném, hogy MIÉRT NEM TÖRŐDÜNK A GYEREKEKKEL?

Most, hogy jól kianyáztam magam, nézzünk körbe a remek magyar reklámok közt: ahogy netezgetek, igazi gyöngyszemekre bukkanok!
 
Első mintánk a mára már klasszikussá vált NYISAD KI A LEVELET.
Avagy:
Rosza hejessírásom de te még hüjébb vaggy mint én és megnyomod.
 
Második testvére, a Homáron is megénekelt intelligencianívós fos.
Ez egyébként részleges színvakság kimutatására szolgál. Ne örülj, ha tizenkilenc és felet látsz ott. Menj el a szemészetre.
 
Újabb Homáros eredetű példa a Lidl aranyossága. Ehhez nem is fűzök sok* kommentárt.
*csak egy kicsit: KALAP SZAR
 
Van olyan barom, aki az Indexen is látható narancssárga reklám-árfüggő-lakáskeresőt használja lakáskeresésre (sajnos nincs róla képem)? Ha igen, az megérdemelne egy posztot itt a blogomon.
 
 
A következő szart a Velveten láttam.

Sav Eró Zió? Eró Sav Zió? Ez nagyon rossz hír! Ne igyál bort!

 
Mert voltaképp mi aggasztja fogorvosát?
Nézzük...
 
Üres a tárcája és még nem feküdt le az új asszisztenssel!
Válság van!
De ez nem számít!

Mi más foglalkoztathatná Fogdoki Károlyt, mint a maga pofájában l akó Sav Eró Zijó réme!

Tárlatunkból nem maradhatott ki a klasszikus Leloni-reklámok egyike.
Ékezetnek híján vagyunk, minket is elért az a rohadt recesszió!
 
Zárásul meg ezt az irracionális kalap szart ajánlom nektek:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
No comment.
 
Remélem, eleget szenvedtetek. Lezárásul röhögjetek egy jót a múlton, régen a TV-ben sem volt jobb (ma sem az) (ezt egyébként ez az elfeledett sorozat az egyetlen használható módon építette be magába)
 
 
Várjuk témajavaslataitokat a kontaktcímünkre.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hülyék tévé hungarikum hétköznap

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr481486997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása