Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Re-Akció 1#: Ki a hülye? Pardon, visszamaradott!

2009.10.31. 13:14 :: hererál

Trackback a köbön, pszicho vagy-e, Ödön… elolvastam ezt a bejegyzést, és súlyos kritikát szeretnék megfogalmazni.

Lehet már a posztolót?
 
Milyen egyszerű is mindig a „hivatalos szerveket” csesztetni azért, ha a gyerekkel van valami. Nos, ha azt vesszük alapul, hogy az összes óvónő és tanár (kivéve a kis csoportot oktató, rohadt türelmes tanítónőt – more on that in a bit) problémásnak nevezte a gyereket, bizonyára az is volt!
Mármint mi a nyavalyáért adna be bárki is üresen egy felmérőt, ha minden rendben van az agyában? Ezt nem lehet a kisebbségi komplexusra és a zárkózottságra fogni! Ez igenis mentális problémákra utal!
Ha észrevettük, hogy a különböző szakvélemények mind mást és mást mondtak, felmerül a hitelességük kérdése. És ha felmerül a hitelességük kérdése, ne foglalkozzunk velük – csak azzal, hogy a gyerek hogyan viselkedik a hétköznapokban.
S hogyan viselkedett már az óvodától kezdve? Mint egy dilinyós! Minden tanerő egybehangzóan állította ezt, és az eredmények is ezt mutatták!
És (ez volt a megerősítő otthoni háttér…?) az sem hinném, hogy sokat segített a szerencsétlen kölykön, hogy állandóan hurcolták a különböző pszichomókusokhoz!
Gerjesztett elmebaj. Már elnézést a tudományosan pontatlan kifejezésért.
Na de ez nem volt elég! Á,, nem követtünk még el elég hibát! Tovább roncsoljuk a szerencsétlen kissrác lelkét, és évekig bennhagyjuk a közösségben, ahol elmebeteg módjára viselkedik és mindenki azt hiszi róla, hogy elmebeteg!
Ami a kiscsoportos, jaj de aranyosan fejlesztgető tanerőt illeti: komolyan azt hitték, hogy majd a későbbiekben is lesz ilyen jellegű oktatásra lehetőség? Cöcöcöööö. A gyerek így csak hozzászokik ahhoz, hogy ő a világ közepe – és teljesen meg is borult, amikor ez az állapot végetért (egyébként teljes joggal nem rakták be a kisegítő csoportba – igenis vannak olyan közösségek, amik képtelenek vagy nem hajlandóak új tagokat befogadni; miért volt a felháborodás afelett, hogy a gyerek nem jutott be egy közösségbe, ahonnan úgyis kiutálták volna?). Hosszú távon ez nyilvánvalóan nem tett jót neki.
És végigbukdácsolta az általánost. Semmi sem változott. És hopp: a középiskolában minden csudajó lett!
Tapasztalatból mondom: a nagyobb iskolákban kevésbé odafigyelőek a tanárok. Ergo a gyerek nem kaphatta meg azt a jajdesok figyelmet, amire a posztoló szerint szüksége lett volna. Ennek ellenére minden helyreállt.
S bár innen üdvözlöm Tamást és örülök, hogy a történetnek jó vége lett, felmerül bennem a kérdés: mi a fene változott…?
Az egyetlen lehetőség: a családi fészekben állt helyre valami.
A posztoló meg jön és osztja az észt a pocsék oktatásról.
Felháborítónak találom.

 

A Re-Akció posztok reagálásaim az interneten olvasott cikkekhez, posztokhoz. Jó esetben trackbackkel juttatom el a címzetthez, vagy ha ez nem lehetséges, akkor kommentben. Nyílt vita rulz.

Szólj hozzá!

Címkék: internet hülyék iskola re akció

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr951488780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása