Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Az emberek hülyék - Délutáni talkshowk

2009.11.07. 01:48 :: hererál

Több a füle, mint a foga? Joshi vs. Maunika!
Hölgyeim és uraim! Korábbi posztomban kiaknázatlanul hagytam az emberi hülyeség eme World Trade Centerét. A rokonlátogatás során ugyanis kedves szüleim délután menetrendszerűen leültek kis tévécskéjük elé és benyomták maguknak a dupla adag szennyet intravénásan. Én meg ott szorongtam a kis lakásban, amit szónikusan átjárt és belakott Joshi ÉS Mónika drága. És akkor megértettem, hogy miért kell posztot írnom.
Lássuk csak, mivel kezdjük. A ténnyel, hogy ez az egész szarhalom megrendezett és hamis – így tehát a soviniszták és szívásfétisesek igazán kereshetnének valami mást maguknak, amin kiélhetik vágyaikat. Ott van a net és a Budapest TV-archívum! Ha valaki igazán nagy dózisra vágyik, nézze meg ezt! Legalább addig sem támogatja a kereskedelmi adók butítóhadjáratát – mert az önbutítás ugye annyival jobb…

Nem vagyok kultúrsznob. Napi eledelem a South Park és a Family Guy. Plüss medvedisznóemberrel alszom. És végignéztem a celebvagyok első szériáját, mert abban voltak karakterek. Láthatjátok hát, nem megszokásból utálkozom és szidom ezeket a műsorokat.
A Józsibarát legokádékabb része a műsorvezető az sms-csík, nyilvánvaló kamukkal. Én szeretek hinni a látszatnak, és mindig remélem, hátha nem vágnak át. Sokáig még abban is bíztam, hogy a Mokka és a telefonos játékok sms-csíkjai valósak. Tudom, naiv vagyok. De ez a műsor túlzásba esett.
A Maunika Só statisztái az esetek nagyon nagy részében (legalábbis szüleim idézetei mind Kolompárokról szóltak) a legnagyobb magyarországi kisebbséget képviselik (hány foga van 0-1-2 ebből hány rohadt?), akik az ORTT bátyó rendszabályzása előtt gyakran bemutatták nekünk, milyen is az a népi streetfighterezés.
A Joshiban inkább a thai boksz (két paraszt verekszik a falu határában) a jellemzőbb, nagy digitális kivetítővel és ocsmány műsorvezetővel statisztákkal.
A probléma az, hogy ez a szar függővé tesz. Ha valaki egyszer megnézte, és nem rohant el utána blogposztot írni róla, az nagy valószínűséggel függő lesz.
Én inkább nézném főműsorudőben a ’Name That Animal Penis’-t.

 

1 komment

Címkék: hülyék celeb tévé hungarikum hétköznap

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr521506090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilcsirendeles 2009.11.07. 11:59:58

Az én vissza visszatérő rémálmom az, hogy ha egy idegen civilizáció küldöttei, de akár csak egy jobban unatkozó erre tévedt turista ezen "reprezentatív" média szereplőkből fogja kicsiny hazánkat bekategorizálni.

Aztán majd egyszer a távoli jövőben egy aprócska bejegyzés születik egy galaxis útikalauz stopposoknak című kiadványban.

Föld bolygó: Érdemes egy napra megállni- ezen planéta lakói evolúciósan megmagyarázhatatlanul képesek voltak fennmaradni, szellemi színvonaluk és táplálkozási nehézségeik ellenére.
És ekkor egy rövid 3 dimenziós képanyag rövid mixet tár a hülledező mars lakók elé.

Bár véleményem szerint sohasem csak az a hibás aki meztelenül kiáll az Andrássy útra, hanem a felelősség nagyobb része azok vállán nyugszik akik ezen olyan örömmel háborodnak fel, hogy még órák múlva is komoly embergyűrű veszi körül a vállalkozó exhibicionistákat.

Rajta hát mindenki, irány a tv, mert amit ott látunk, az saját tükrünk csupán.

Én is mennék de sajnos be vagyok jelentve a fogorvosomhoz.
süti beállítások módosítása