Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Az emberek hülyék - Pornóújravágók

2009.10.24. 01:40 :: hererál

Nemrég ismét fent voltam a Videán (tudom, aki Videán néz pornót, sikeres ember nem lehet, de van pár szívemnek és másomnak kedves szerrzemény ott) és spermától ködös elmémben körvonalazódni kezdett a gondolat: ki az isten az a didlov és miért csinálja, azt, amit csinál?

Voltaképpen miért csinálja bárki is ezt?
Mi a fenéért jut bárkinek is eszébe meg/újravágni egy pornófilmet?

Hahó, emberek!
Addig oké, hogy az erőltetett "sztorizást" levágjátok. Azzal semmi problémám sincs. Na de az, hogy már-már klipszerűen ismételgetitek a szopás adott 30 másodpercét és menő Movie Makeres (igen, minden barom felismeri... felemlegetném a youtube-on a bugyikék hátterű szöveggel kezdődő/végződő videókat... erről is süt, hogy aznap láttál először Movie Makert és konkrétan leszartad, hogy pocsékul néz ki a feliratod) effektekkel ugrotok az időben... a szopás közepénél hopp, ugrunk az análra? Ki találta ezt ki? Ki volt az a marharépa?
Na mindegy. Nem ezért nézzük a pornófilmeket. De akkor is, felháborítónak tartom, hogy valaki fogja magát és meghatározza, hogy az adott pornóból mi a "jó" és mi érdekli a nagyközönséget.
Csesszétek meg, kösz, hogy felrakjátok, de akkor is! Ne legyetek a pornófilm cenzorai (ez önmagában is abszurd)!

Szintén érdemes elgondolkozni azon, hogy mi vezethet valakit arra, hogy miután hozzáférése van egy brazzers.com-hoz pl. akkor a videókat letöltse, majd felnyomja egy ingyenes videómegosztóra?
Fogadjuk el a "szexuális Robin Hood" imagét - az emberét, aki megakadályozza, hogy az aljas kapitalista pornófilmforgatók kizsákmányolják az álló farkú kamaszokat. Ha ezt sikerült benyelni, találjunk ki valamit erre: MI A FENÉÉRT VÁGJA ÚJRA?!

Robin didlov, vigyázz! Megkereslek, ha megint rám jön a kiverhetnék!
 

Szólj hozzá!

Címkék: internet hülyék 18

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr271471032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása