Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Az emberek hülyék - Daróczi, a médiahekkhalál

2010.04.18. 23:59 :: hererál

Ezúton kérek elnézést mindenkitől, aki valaha is komolyan vette Liptai és Daróczi kapcsolatát, vagy elkeseredett utóbbi halálának hallatán. Hadd nyilvánítsam külön részvétemet az édesapának és az édesanyának.

Most, hogy túlvagyunk a formaságokon, hadd beszéljek kíméletlenül. Most komolyan, ha valaki azt hitte, hogy a párkapcsolat komolyan vehető, az a blogposzt címét igazolja. Én úgy látom, hogy Liptai kétségbeesetten próbál megkapaszkodni az újságok címlapján. Miután végleg elvált Gesztesitől és gyorsan ledobta magáról a textilt, nem maradt más, mint egy bulvárkapcsolat. Jó ötlet, a múltkor is működött már. Pláne úgy, hogy Klaudia műsorai is fogynak, szükségessé vált számára a híranyag.
A számítás ott lett keresztülhúzva, hogy Daróczi nem celeb és nem tud mit kezdeni egy érdekkapcsolattal. Én már csak tudom, a kapcsolat leggülübbszemű nézője, a tökéletes emberismerő bennfentes maga állapította meg, hogy a halálhír hallatán Klaudia nem is volt annyira szomorú, amennyire kellett volna. Vicc nélkül, tényleg remek emberismerő, hiszek is neki. Lényeg a lényeg, van, aki nem élvezi, ha kamukapcsolatban van, történetesen öngyilkos is lehet akár.
Szerintem ennyi az egész. Kormánya megbukott, komolynak hitt álszerelméről valószínűleg megtudta, hogy csupán mismásol a címlapokért; pákk, legyen vége, szar vagyok.
 
Ezt persze nem tudhatom. De az a nyálrázás, ami a Frizbiben ment ma este (kicsi a lakás, más meg nézi… ehh, a Velvetnek, az újságárus Blikk-címlapjának és a hasonló szennyeknek köszönhetően vagyok én is ily kényszertájékozott), igazán túlzás.
Első kérdés: ha valakinek ennyire szuperfontos információja van, miért a Frizbibe megy? Daróczi József úgy gondolja, tudja, ki a fia gyilkosa, ezért Hajdú Péterrel fog beszélgetni? Oh, kacagok. Péter majd ügyvédre bízza, mi? Édeseim, ennél csak az lett volna átlátszóbb, ha már ott lett volna egy ügyvéd.
Véres az ing. A Google által kidobott cikk szerint „vérzést okozhatott az akasztás is, melynek ez gyakori következménye […] ugyanis […] az orrban levő vékony falú artériák átszakadhatnak, […] ez jelentkezhet a szemekben és a fülekben is”. Ez tehát semmit sem jelent. Szerintem csupán az összetört apa próbál értelmet találni a fia halálának.
 
Hogy ki ez a titokzatos mindenre válaszolgató férfi Klaudia mellett, voltaképp lényegtelen. Nyilvánvalóan Liptai nem rendelkezik kellő fifikával ahhoz, hogy jókor jót kamuzzon.
A kérdés, hogy ki volt az állítólagos gyilkos és mi volt az indítéka, szintén nem fontos a gondolatmenetem szempontjából. Állítólag különböző (József interpretációjában homályos) üzleti érdekcsoportok rendelték el halálát. Ha ez így van, miért van veszélyben Liptai élete?
 
A TV2-nek végre jutott egy zsíros fogás. Valami, amin a bulvárszerető ország csámcsoghat. Pláne azok után, hogy Győzike szart sem érdekel. Hatalmas mázli, egy darabig nézettek lehetnek, a kormányváltás után nyilvánvalóan megszűnő/új emberekkel feltöltött Heti Hetest is megverhetik ezzel. Milyen jó nekik, nemde?
A kapcsolat ugyanúgy médiahekk volt, ugyanúgy életképtelen volt, mint az összes hollywoodi fos. Nem tudok egyetlenegy működő celebpárról sem. Ha van, a felek már bizonyára nyolcvan váláson vannak túl, vagy ez az első kapcsolatuk az életben. Nyilván vannak kivételek, de a hírességek párkapcsolata nem szokott életképes maradni – ismeretlen pár kell ahhoz.
Mégis, remek médiahekk volt ez.
 
A poszt innentől kezdve a konspirációs blogon is megjelenhetne, sajnos pont szünetel.
Engem őszintén szólva nem lepne meg, ha Daróczi papa tényleg elhalálozna a közeljövőben – bár a történet igazságtartalmában ekkor sem hinnék jobban. Ez a TV2 házi aranytojást tojó tyúkja, a kérdés csak az, meddig fújják a lufit és mit mernek megtenni, hogy a történet igen hosszasan a címlapon maradjon. Ha Józsefet megölnék, felbolydulna az ország. Semmi sem derülne ki – mivel nem is történt semmi – de a tel-avivi tévé remekül járna vele. Hajdú Pétert sem parkolási aljasságairól, Liptait sem a Playboyból vennénk észre. Az érintett hírességek és a csatorna remekül járna ezzel a halállal, a kérdés csak az, mennyit hajlandóak tenni érte.
 
Choli Daróczi János, Ön tényleg veszélyben van. Akár jóhiszeműségből, akár patikamérlegen kiporciózott médiahekk okán vállalta a műsort, könnyen lehet, hogy a csatornának a hírverés fontosabb egy emberéletnél. Legyen óvatos. Fia is a Liptai-féle médiahekk áldozata lett, reméljük, Ön nem jut ugyanerre a sorsra.
Meddig tart a hírverés, lesz-e még haláleset? Vagy a fanatikusokon kívül mindenki elhiszi az öngyilkosság teóriáját?
Mennyit ér a nézettségi verseny a TV2-nek?
 
Ez a konspirációs teóriám. A médiahekk.
Létezni létezik, a kérdés csak az: mennyire?

 

4 komment

Címkék: kamu internet hülyék celeb tévé hungarikum párkapcsolat bűn

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr351933056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

onereset 2010.04.30. 08:45:10

legalabb a neveket ne irnad el... nem Choli Daróczi János, hanem Jozsef. Claudia es nem Klaudia.

onereset 2010.04.30. 08:46:25

legalabb a neveket ne irnad el... nem Choli Daróczi János, hanem József. es nem Klaudia hanem Claudia

KOMMENTELÉS HELYETT, DOLGOZZON!!! (köszönettel: Sz 2010.04.30. 09:32:54

@onereset:
Mielőtt okoskodsz, talán nézz utána a dolgoknak. Olyan magyar név, hogy Claudia nem létezik.

www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/osszesnoi.pdf

onereset 2010.04.30. 09:47:36

@KOMMENTELÉS HELYETT, DOLGOZZON!!! (köszönettel: Sz:
"Mielőtt okoskodsz, talán nézz utána a dolgoknak. Olyan magyar név, hogy Claudia nem létezik. "
ezt gondolom magadra is ertetted...
tv2.hu/mokka/cikk/liptai-claudia
elkepzelheto, hogy nincs ilyen magyar nev, attol fuggetlenul o c-vel irja, es ezt illik tiszteletben tartani. Ha mar valaki megir egy posztot, akkor figyeljen a reszletekre. Ez lenne a minumum.
süti beállítások módosítása