Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Utolsó kommentek:

benderbot 2010.11.28. 20:51:18

Pontosabban: felkérte a saját fia, hogy ajánlja a blogját, ami önről szól, kedves kurva gazdag apuka.

Bejegyzés: Blogajánlás

Simonito 2010.10.10. 20:00:58

Eloszor is elnezest kernek mindenkitol a helyes iras miat nem hasznalok magyar bilentyuzetet.
Terjunk a targyra szerintem freddyd nem kell kritizalni,igaz hogy nem valami szuper minosegu vieok de amit mondani akarnak nekunk az benne van,szepen bemutatja a jatek legrosszab jeleneteit,van humora ami nagyon fontos es epp az hogy a kommenteket is kezeli mert az egyik videoban meg is emliti hogy kiteszi GunterGranat kepet mert kertek a rajongok.

Szerintem minden tisztelet az ove ahoz kepest hogy othon es szukos anyagi korulmenyek kozot csinalja nagyon jok lettek a videok.

Amint mar o maga is emlitete komoly perekel jarna az hogyha kiadna picra a videokat es szerintem nem valami jo erzes az hogyha minden heten valami hulyesegert behivnanak benunket a birosagra mert mar megint be berelt valami idota ceg (pl CityInteractiv :) ).

Azt is figyelembe kell meg vennunk hogy freddyd egyedul dolgozik mig AVGN rendezoje szerintem nem egyedul dolgozot.
Freddyd vegig jatsza a jatekokat es kozben le is filmezi,oszevagja a videokat es meg feltolti az oldalra is es ezzeket a dolgokat egyedul csinalja.

Szerintem jo munkat vegez es akinek nem tetszik hat az nezen masat pl MOnika Show az egy kulturalt musor pl ojanoknak mint akik nem birjak freddy videoit

Viszlat es elnezest a helyes irasert.

Bejegyzés: Az emberek hülyék – A freddyD-komplexus

veiszi 2010.08.11. 20:07:08

hehe, vicces, én is egyből rákattintottam a linkre és egyből látszott a dolog komolytalansága :)

Bejegyzés: Az emberek hülyék - Gera és a Pool

Nephes · http://deception.blog.hu 2010.07.23. 20:48:00

Ne már!!!
Pedig drukkoltam nekik, hogy na majd négy év múlva! ;-)
Nah de így...

Egyébként az is vicces volt, hogy a szurkolók nem Messis, hanem Maradonás zászlókat lengettek! Az argentinok nem a válogatottnak drukkolnak, hanem az "isteni" Maradonának!
Ez tényleg megér egy vb-címet, megéri, hogy így Messi Argentínában soha nem lehet isteni???!

Bejegyzés: Az emberek hülyék – Az ember, aki miatt Messi nem lesz világbajnok

hererál · http://hulyeemberek.blog.hu/ 2010.07.23. 13:30:38

@Csunderlik Peti: Köszönöm, azt hiszem, jó hosszú időre beállítottad a "blog leghosszabb kommentje" cím rekordját =P

Ami Maradonát illeti, igazából a csapatnak egyetlenegy meggyőző mérkőzése sem volt az ötből, és talán ez a legnagyobb baj. Nigériát a meccs elején szerzett vitatható góllal majd kölcsönös szerencsétlenkedéssel, Dél-Koreát a nagy gólkülönbség ellenére is döcögve, Görögországot több, mint hetven perc reszelgetéssel verték; a nyolcaddöntőről meg szerintem nem is kell beszélni, ha nem adják meg a lesgólt vagy esetleg beakad előtte az egyik nagy mexikói löket, akkor az a meccs is teljesen másképp alakulhatott volna. Az argentín válogatott meggyőző teljesítmény nélkül, önmaga paródiájaként bukdácsolt végig a vébén, és - szintén argentín drukkerként - ez fáj a legjobban.

Bejegyzés: Az emberek hülyék – Az ember, aki miatt Messi nem lesz világbajnok

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2010.07.23. 13:08:15

Maradona Isten ajándéka volt az argentin népnek, a valaha élt legnagyob játékos, de a futballpályán kívül eddig minden lehetséges fronton megbukott, kódolva volt, hogy most a kispadon is, pedig az csak néhány méterre van az oldalvonaltól.

Szeretem, ha egy edzőnek van filozófiája, de mióta a futballt nézem, az argentin szövetségi kapitányok rendre valami belső kényszertől hajtva annyira rápörögnek a fixa ideájukra, hogy beleőrülnek, és úgy rántanak mindent magukkal a szakadékba, mint a csillagháború és peresztrojka a történelem süllyesztőjébe a Szovjetuniót. '98-ban a diktátor és individuum-gyilkos Passarella, aki már csak azért sem vitt ki magával hosszúhajú játékost, mert köztudott, hogy Argentínában a hajviselet az identitás elsődleges terepe, ezért a Passarella-éra alatt világklasszisok vonultak inkább önkéntes száműzetésbe, mintsem hogy elhagyják argentin típusú hajpántjukat, aminek meg is lett az eredménye. 2002-ben ott volt a paranoiás és monomániás Bielsa, akinél a téboly uralkodó létforma, mert már a szemgödréből viperaként harapott az őrület, megállás nélkül tikkelt, és annyira szent meggyőződése volt, hogy meg akarják ölni, minthogy elvből nem játszatta együtt Batistutát és Crespót. Végül 2006-ban már azt hittem, hogy Argentína bajnok lehet, hiszen a kartonja szerint a déli félteke egyik legnagyobb taktikusa, José Pekerman ült a kispadon, egy jezsuita egzisztenciába oltott Werner von Braun, kezében Petra cigarettával, röppálya-grafikonokkal és négyjegyű függvénytáblázattal, és tökéletesen is működött az egyhetvenes gépezet, egészen addig, amíg Pekerman túl nem taktikázta és el nem cserélte magát a németek ellen.

Most meg az isteni Diego. Akit ugyan hazájában majd úgy fürdetnek élete végéig tetőtől-talpig Lucullus gyorspácba, ahogy az inkák aranyporba az istenembert, annyira imádják a lótuszevők, de akire mégse kellett volna rábízni a világ legjobb támadószekcióját. Egy olyan figurára, akit nem régen csak két év szanatórium, gyomorgyűrű és egy fogyókúrás szájspray mentett meg a biztos kipukkadásos haláltól, és hát köztudott, hogy még egy Windows-üzemeltető tanfolyamot se tudna abszolválni, a félidei taktikai utasításai pedig kimerülnek abban, hogy menjetek ki és tegyétek ki a szívetek Argentínáért. Szóval annyi doktriner ideológus után ezúttal egy minden hitelét és tartalékát felélő futballsámánra akartak építeni, a vállán egy ücsörgő kanárival, pedig idén szinte minden adott lehetett volna [vö. az argentinokban felülreprezentált Inter BL-győzelme], a háromszög a legerősebb geometriai forma, és egy olyan sugárzó hajtóművel, mint Lionel Messi, a hangtalan Higuaín, vagy éppen a szabadgyök Carlos Tévez, akiről ugyan utoljára jutna eszembe az 'androgün szexualitás' szintagma, inkább egy hímnős iszapszörny, de őstehetség, annyi szent. Velük és még egy jó ritmusgépezettel szinte garantált [lett volna] a siker, ha egy olyan perfekcionista irányítja őket, mint az acélszívű tökéletességmániás Stanley Kubrick, mégha a futballpályán nem is lehet minden jelenetet minden szögből hatvanszor újravenni, hogy megcsinálja a tökéletes filmet.

Ráadásul az isteni Diego azzal is súlyosbította, és ez nagyjából tévedéseinek eredője és esszenciája, hogy be akarta bizonyítani, hiába röhögik manapság világszinten körbe, ő igenis nagy edző, egy forradalmár, innentől pedig már törvényszerű volt, mert a démonok bennünk vannak, hogy stratégai impotenciája elől inkább őrültségekbe menekül, mint egy fojtogató szexgyilkos, ezért a kokaintól és a kétharmadtól elborult lyukacsos agyával otthonhagyta Esteban Cambiassót, akit a világ bármely edzője kivitt volna, mert az emberi test legfontosabb pillére a medencecsont. Helyette Maradona becsomagolta a kofferba lábtengós druszáját, Martín Palermót, meg persze az Orbit helyett is Codeine-t rágó veterán Verónt a fáslis bokájával meg a térdfixével, csak mert ugyanarra a pártra szavaznak, meg mert együtt focizott az apjával is, meg vele is. Verónnál még az a félbemaradt, fáradt Riquelme is tízszer pengébb lett volna, aki nyilvánvalóan gyűlöl futballozni, és minden köpésnél, minden szabadrúgásnál és tizenegyesnél az arcára van írva, hogy utálja az Istent, amiért ezt a tehetséget kapta és nem mondjuk a csipkeverést.

Még ezeknél is meredekebb és érthetetlenebb volt, akár első blikkre az Űrodüsszeia fényfolyosós befejezése, hogy Maradona telepakolta a védelmet copfosokkal, mikor köztudott, hogy a copfos férfiak megbízhatatlanok. Hovatovább minden igazolhatatlan edzői döntése csimborasszójaként a genetikailag balszélső Jonás Gutierezzel játszatott jobbhátvédet, aki csúcsformában sem üti át az ózonpajzsot, de így az idegen poszton végképp maga volt a csapatra aggatott ballaszt, űrszemét, kozmikus hulladék, igaz, argentin-drukkerként remélhettem, hogy ezekkel a váratlan húzásokkal Maradona nemcsak a védelmét zavarta össze, hanem az ellenfelek edzőit is. Ha valaki ennyire bizonyítani akarja a géniuszát, akkor azt még a szuperszámítógépek sem tudják a számításaikba belekalkulálni.

Nem kell nekem széteffektezni a mérkőzést biciklicselekkel, de látni akarom a támadásoknál a kompozíció poétikáját, amikor a 'csapatom' mozgása már-már egy nagyszerű zeneműre emlékeztet a tudatos keresztmozgásokkal, előre begyakorolt figurákkal, játékkal, változó hangszínnel és hangerősséggel operálással, halk-hangos [chorus-verse] váltásokkal, vagyis tili-toli kényszerítőkkel, visszagurítással és leütéssel. Amikor látszik, hogy van edzője a játékosoknak, aki mindezt beléjük égette, mint egykor Valerij Lobanovszkij tábornok, aki olimpiai bajnok jégkorongfigurákat adaptált a futballra a Dinamo Kijevnél, vagy a tolódásos védekezést évek munkájával tökélyre fejlesztő Arrigo Sacchi, vagy a zseniális és nárcisztikus Johann Cruyff, aki megtanította futballozni a katalánokat.

Ezzel szemben Maradona csak abban brillírozott, hogy a gyanúsan mániás energiájával új magasságokba röpítse a sajtótájékoztatókat, ami tényleg szórakoztató volt, ugyanakkor a csapatjátékból a csoportmeccsek után fehér köpenyben, gumikesztyűvel és küretkanállal lehetett volna csak kikaparni a tudatosságot, ami viszont leginkább fájdalmas és a komponista kritikája. Hiába győzték le egyéni villanásokkal az összehasonlíthatatlanul tehetségtelenebb ellenfeleket (pl. Dél-Korea, Görögország), a normatív összhang hiánya miatt már ekkor lehetett látni a meghibásodásra utaló jeleket, nem is kellett hozzá levenni a fekete napszemüveget és bevenni egy szemerőt, például, hogy a szaruhártyasértő argentin védelmi egység hetvenkét órán belül egy újgenerációs vírustörzzsel, kivált később egy spanyolnátha mutációval szemben teljesen használhatatlanná válik, mert az újhullámos filmezésből csak a kihagyásos technika ment nekik. Márpedig ha a fogmosáskor vérezni szokott az íny, akkor valamit tenni kell, tudjuk. És ezen nem segített az, hogy Demichelis a harmadik meccsre már kibontotta a haját.

Persze, a Barbarossa-terv is megbukott, pedig azon tíz hónapot dolgoztak a legprecízebb német koponyák, a fizika törvényei szerint meg előbb-utóbb úgyis átveszi az uralmat az entrópia, úgyhogy elméletileg még be is jöhetett volna, hogy Maradona taktikai értekezletek helyett inkább újra és újra belemártja a válogatottat a tudatalatti és az ösztönösség irracionális szférájába, de amikor a negyeddöntőben a németek ellen már felgyorsult a tetris, kiderült, hogy ilyen szinten, határhelyzetben már annyit sem ér a ráolvasás, mint a számok nélküli közgazdaság.

Olyan lendülettel és olyan fegyelmezetten száguldottak át villámháborús gépezetként törpe argentinjaimon, mintha maga Herbert von Karajan vezényelte volna a walkürök vágtatását az árja filharmonikusoknak. [0-4] Ez zene volt.

Az isteni Diego meg egy fasz. Aki ahogy korábban a kispadon egy-egy harsány gólörömnél felhergelte magát mindenkinek bemutató vörös óriássá, úgy lett az első és utolsó hátrányba kerüléskor egy teljesen tanácstalan, rózsafüzért morzsoló falfehér törpe.

Így hunynak ki a csillagok.

Bejegyzés: Az emberek hülyék – Az ember, aki miatt Messi nem lesz világbajnok

hererál · http://hulyeemberek.blog.hu/ 2010.07.10. 23:24:20

@arvisura: Választási logika kapcsán: már akartam egy posztot nyomni arról, hogy miért szavazhat mindenki és miért lehet mindenki politikus.

Bejegyzés: Az emberek hülyék – Pojácák kezében a média?

arvisura · turoczi.blog.hu 2010.07.10. 21:22:39

Ezt eredményezi a választási logikával elért 2/3-ad. Egyébként az elektronikus médiákra ráférne a helyrerakás.

Bejegyzés: Az emberek hülyék – Pojácák kezében a média?

Hepciás 2010.06.30. 15:25:17

Szia Hererál,

Viszonylag nagy látogatottságra törekszem, egy következő blog felfuttatása céljából, mint ahogy írod találóan, ezért alkalmazom a trackback-spammelést. Idáig még a terveimhez képest is kifejezettzen magas a látogatottságom, a komment mennyiség viszont valóban alacsony. Viszont több trollra számítottam, ui a következő projekthez bármennyire is furcsán hangzik, de jól jönnének, azonban meglepően sok az olvasói levél, köztük szép számmal posztokat is küldenek. Nemsokára kezdem kitenni a vendég posztokat, ha úgy érzed, hogy te is színvonalasabbakat tudnál írni, mint az enyémek, akkor, hajrá, várom az anyagodat a nekrolog.blog@gmail.com-ra.

Blogeriális üdvözlettel:
Hepciás

Bejegyzés: Az emberek hülyék – A primitív Nekrológ blog

hererál · http://hulyeemberek.blog.hu/ 2010.06.23. 23:02:34

@Nephes: Remélem, az 1/2 személy tudatosan a vendégszerzőnek szól. ;)

Bejegyzés: Vendégszerző - Az m1 által megmerényelt dobhártya

Nephes · http://deception.blog.hu 2010.06.23. 12:15:00

Szerintem is eltúlzod, annyira azért nem lett rossz!
Nekem kifejezetten tetszik, hogy hülyét csinálnak magukból!!
Most ez, előbb meg a vuvuzela; egyébként azt is fújja mindenki, nem csak az afrikaiak!

Bejegyzés: Vendégszerző - Az m1 által megmerényelt dobhártya

rizla 2010.06.19. 19:55:20

szerintem kicsit túlgörcsölöd a társadalomkritikát. ez csak egy hülye dal, és ahhoz képest hogy mennyi szarra elbasszák az adófizetők pénzét, hidd el, ez nagyon kicsi tétel.

Bejegyzés: Vendégszerző - Az m1 által megmerényelt dobhártya

kicsi bogár 2010.06.16. 16:33:24

Túlzás ez a folyamatos zsongás!!! Ezt ott hallgatni élőben szar lehet! Nekem már az első nap a fejem fájdulna meg!!!

Bejegyzés: Az emberek hülyék – Vuvuzela: Tilcsákbe!

szmoker (Homo Trollicus) 2010.06.15. 16:21:43

Ellentábornak javaslom ezt:
www.youtube.com/watch?v=JEfYnByuTQ0

100m-en belül szerintem simán tömegpusztító fegyver :)

Bejegyzés: Az emberek hülyék – Vuvuzela: Tilcsákbe!

SeaSzilaHawk 2010.06.15. 13:53:53

Az én véleményem elsőre az volt, hogy az ő hangszerük, ezt szeretik, hadd csinálják. De amikor megtudtam, hogy kb 127 db, és tényleg nem hallod a meccsen, amikor a közönség felhörül vagy épp a bírót fütyüli, az nevetséges. Az a gondom, hogy nem csak elvesz az élvezeti tényezőből, hanem teljesen elrontja. Ugyanúgy be kell tiltani, mint a petárdákat és hasonlókat... És amúgy sincs semmi értelme, hogy egy nem afrikai ország meccsén fújják... Ha Dél-afrika vagy Kamerun játszik tőlem addig fújják, amíg a seegük be nem horpad, de nem kellene ezt annyira erőltetni minden meccsen. Szégyen, hogy a pénz és bevételek miatt a világon mindenhol szopnak a tévék előtt...

Bejegyzés: Az emberek hülyék – Vuvuzela: Tilcsákbe!

Fiesole 2010.06.15. 13:34:12

@davidmoyes: nem tegnap óta. 2001 óta, valóban ősi dolog.
A post nagyon jó!

Bejegyzés: Az emberek hülyék – Vuvuzela: Tilcsákbe!

davidmoyes 2010.06.15. 11:32:45

"Csak én érzem úgy, hogy már megint egy kisebbség érdekeit favorizálják a többségével szemben? "
Ez a poszt igazi BUTASÁG. A vébé ugyanis Afrikában van, ott pedig ez a hangszer - bármilyen idegesítő az európai fül számára - a szurkolás szerves része. Nem tegnap óta.
en.wikipedia.org/wiki/Vuvuzela
Elég a nyavalygásból..

Bejegyzés: Az emberek hülyék – Vuvuzela: Tilcsákbe!

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.06.15. 10:44:36

"Igen ám, de amikor elhívsz egy tucat befolyásos bankárt, hogy hitelezzék a legújabb ötleted, nem kényszeríted őket arra, hogy meghallgassák kedvenc kazettád, amin anyád jódlizik holtrészegen."

Nah, ezen hangosan felröhögtem. :) Furán néztek rám a kollégák. :DDD

Amúgy felőlem afrikai csapatok meccsein fújják nyugodtan. Kultúra meg hagyomány - legyen. De az Anglia-USA meccsen mi a fenét keresett ez a sok rohadt ködkürt?! Engem inkább ez zavar...

Bejegyzés: Az emberek hülyék – Vuvuzela: Tilcsákbe!