Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Az emberek hülyék - Ezért szar a magyar foci!!!

2009.10.30. 00:34 :: hererál

Szokás szerint nem erről akartam posztot írni! Voltaképp nem is akartam nekiülni így nem sokkal éjfél után, de ez felháborító!

Fapofával ültem végig az újravágott pornófilmet, a társkereső oldalakról szóló szomorú meséket, a Barátok közt egymilliomodik epizódját és az átplasztikázott Wikipediát. De ez… ettől idegrohamot kaptam.
„Persze, hogy élek, mert ez egy kurva szar alak!” (freddyD után szabadon)
Ezért szar a magyar foci! Nem azért, mert az NB I-ben a seggvakarás fontosabb a futásnál! Nem azért, mert a nagyválogatott csak a lóvéért megy! Nem Kisteleki miatt! Nem Mezey miatt! Nem! Nem! Nem! Az ilyenek miatt!
Miért? Hogy maradhat egy ilyen vérnősző barom a foci közelében?! Hogyan formálhatja fiatal srácok gondolkodását, hogyan teheti tönkre fejlődésüket és hogy kaphatott valaha is ekkora felelősséget?!
Azt hiszitek, Fitosról beszélek? Hát hülyék vagytok? Fogalmam sincs, mi az isten történt ott! Bárki (szerintem mindenki) volt ott a faszkalap, kétévi szigorított lefejezésre ítélendő! Hol? Mi? Ki hagyta ezt?!
És hogy lehet azzal védekezni, hogy „Lehet, hogy a meccs hevében kicsúsznak a számon a pályára nem illő kifejezések – ez nem normális, de itthon azért egyáltalán nem idegen”??? Mióta magyarázat ez bármire? Annál rosszabb, ha így van – de nem mentség!!
„Fitos, aki úgy gondolja, mivel ismert a neve, ezért sikk elküldeni a kispadtól.” – mi az isten karajszopó hottentotta édesanyja?! Sikk?! Hú de menő vagyok, mert elküldtem az edzőt? Másnap a fitostorrent.com meg jóváír nekem hét pontot? Mi a szar ez?
Nem tudom, mi történt. Nem voltam ott. Ha most visszamehetnék az időben, odamennék – két puskával.
 
Örömmel vállalnám az életfogytot, a franc essen ebbe! Csodálkozunk, hogy a magyar foci a gyökerétől fogva rohad (tisztelet a kivételnek, az általam jelenleg bálványozott U20-as válogatottnak)?! Csodálkozunk az identitászavaron és a tényen, hogy nem merünk egyenrangú félként kimenni a pályára?!
Faszkorbácsot, három évnyi Anarchyzást, halált, akasztást, kínzást, főbelövést a bűnösnek!
Le velük!!!

 

A poszt így visszaolvasva egy hosszú, impulzív anyázás. Elnézést, ha valakinek sértő.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport hülyék rasszizmus sportgéza u16

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr141485598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása