Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Az emberek hülyék - Keressük a buzi na’vi-t

2010.01.10. 21:15 :: hererál

Ma volt szerencsém ráakadni erre a kis szösszenetre: bojkottáljuk az Avatart, mert nincsenek benne homoszexuális szereplők.
Korábban már kifejtettem, hogy miért is kellene hagyni a melegeket nyugodtan éldegélni, de az ilyen és ehhez hasonló bejelentések miatt részben revideálni kényszerülök álláspontomat.
 
Bár ez a blog akár hoax is lehet, a tény sajnos adott: a melegek közösségi érzéke olyannyira túlfejlődött, hogy ha egy meleg közzéteszi a véleményét, azt kivetíti az összes melegre. Sosem halljuk Robert J. Smith, mellesleg buzi véleményét bármilyen témában, helyette úgy állítják be, mintha az összes meleg ugyanazt állítaná.
Hasonló a helyzet a melegfelvonulással és az egyéb, „egyenjogúságért” küzdő cucmákkal. Mert ugye a cél az elfogadás és az elfogadtatás. Kérdem én, miért kell akkor kitűnni a tömegből és – már elnézést – hülyét csinálni magunkból az átlagember szemében?
Talán a „hülye melegek” külön kasztot érdemelnek. Ezek a nevetséges követelésekkel előrukkoló médiakurvák, akik öt perc figyelemért sokkal többet tennének, mint egy egész életen át tartó elfogadásért. Felmerül a kérdés, az ilyenek miért teszik azt, amit?
Azt hiszem, sokkal kevesebb az elvakult rasszista, mint hinnénk – s mindemellett sokkal kevesebb a „hülye meleg” is, mint hinnénk. Csupán ezek azok, akik hangosak.
És ez a két csoport az, ami miatt a jelenleg fennálló kép a melegekkel való viszonyunkról szükségképpen hamis: én szeretnék hinni abban, hogy csak azért tűnik az emberiség intoleránsnak, mert ez a társadalmi rész a leghangosabb. Mindemellett – és ez sokkal fontosabb – remélem azt is, hogy a médiakurva-melegek száma is alacsony.
Én szeretnék az elfogadás híve lenni.
De a hülyéket gyűlölöm.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hülyék rasszizmus másság

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr491662256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása