Kontakt

hulyeemberek@citromail.hu

Tvityó

Kimiccól

Ki van itt?

Címkék

18 (2) adat (4) alku (2) amerika (2) angolország (2) autó (3) baki (11) betegség (1) bevásárlóközpont (3) blog (14) boksz (3) bűn (5) bürokrácia (2) celeb (12) első (1) erdei (3) fidesz (7) film (5) flash (1) foci (3) fontos (13) freddyd (1) frizbi (1) hagyomány (6) hellókarácsony (1) hétköznap (21) hollywood (1) hülyék (82) hungarikum (32) index (3) internet (19) iskola (4) jobbik (5) kampány (3) kamu (6) kis játékelmélet (5) kocka (13) konzum (9) korrupció (2) közlöködés (3) közvetítés (3) kritika (10) lmp (2) lopás (5) magánfilozófia (10) másság (9) maunika (2) mszp (4) munka (4) művészet (2) norbi (2) ov (3) párkapcsolat (3) parlament (3) pénz (5) picsa (2) politika (17) primitív (4) probléma (6) rádió (2) rasszizmus (6) reklám (1) re akció (4) sport (19) sportgéza (8) szaknemértő (4) szar (1) szavazás (4) színház (1) társadalom (3) társkereső (1) téldömping (2) telefon (1) tévé (30) u16 (1) undorító (6) vallás (1) vendégszerző (11) vers (1) voks10 (2) who (1) wikipedia (1)

Az emberek hülyék – Hagyjuk a melegeket hűsölni!

2009.11.11. 02:29 :: hererál

Nem értem az embereket. Egy olyan országban, ahol az elnök is egy kisebbségből kerül ki a miniszterelnök, hogy lehetséges, hogy a homoszexuális emberek egyenjogúsága még nincsen biztosítva?

Jó, naiv vagyok. Talán nem Amerikát kell kineveznem a kulturális és társadalmi fejlődés melegágyának. De ha nem Uncle Samet, akkor kit?
Azt az Angliát, ahol majdnem bevezették az orwelli államot és már-már a miénkkel megegyező szinten undorító politikai machinációk és köznapi pénzlenyúlás megy?
Melyik ország most a kultúra fellegvára?
Melyik lesz az az ország, ami végre felfogja, hogy a biológiai alapú másságot elítélni nem szabad? A jellemalapú rasszizmust teljes mellszélességgel támogatnám, de ezt? Miért a buzik azok, akikre rámászunk? Miért nem azok, akik finganak az éttermekben és nem bírják megszabályozni a gyerekeiket? Miért azokat cseszegetjük, akik egyszerűen csak lehetőséget akarnak az együttélésre, bármilyen formában?
Ha a világ eljutott oda, hogy egy félkezű, ha elég tehetséges, futballozhat a La Ligában, miért olyan nagy dolog a homoszexualitás?
„…a bejegyzett élettársi kapcsolatban élők nem vehetik fel egymás nevét, nem fogadhatnak örökbe gyereket és nem vehetnek részt mesterséges megtermékenyítésben”, olvasom, és hüledezem. Mert miért?
Mert a gyereknek a lelke? Meg izé? Meg nyakatekert fejlődés?
Az a gyerek hogy fejlődik, akit vernek a szülei? Miért nem kasztráljuk a szadista férfiakat, a családi erőszak elkövetőit? Miért nem kasztráljuk azokat a szülőket, akik elválnak, ezzel akár tönkretéve a gyerek életét? Miért nem kasztráljuk a rossz tanárokat, akik nyilvánvalóan nem tudnak bánni a gyerekekkel, és tönkreteszik őket?
Nem vagyok meleg. Nem vagyok sem félkezű, sem szadista. Normális, huszonhat éves fiatalember vagyok, egy szókimondó bloggal.
Rossz embereket gáncsolunk és akadályozunk.
Hagyjuk a melegeket hűsölni. Süljenek a közutálat forró kályhalapján a sikkasztók, a gyilkosok, a szadisták, a bullyk és a zsarnokok, a hülyék és a faszkalapok, a köcsögök és a csalók, a tolvajok és ingyenélők, a paraziták és a rohadékok!
Itt az ideje a tisztánlátásnak.

 

1 komment

Címkék: hülyék rasszizmus másság

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr271517053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéKu 2009.11.11. 08:29:02

Jelen esetben tökéletesen egyet tudok veled érteni.
süti beállítások módosítása